viktmonster.....

jag kan bli så förbannad när jag ser överviktiga människor på tv, nu pratar vi inte om människor som kanske väger 10-20 kg för mkt utan de människor som väger 100-200 kg för mycket!
jag undrar varför man inte märker innan man ställer sig på vågen och det står 300 kg att "oj, hmm.. jag är 175 cm lång och väger 158 kg", jag menar herregud! klart man märker långt innan man passerar både 80-90-100 att man är överviktig´om man har den längden. och varför gör man ingenting åt det då?
jo jag ska tala om varför. eller nej jag ska inte tala om varför men jag ska tala om att det ligger hos en själv till 100%. att sitta och påstå att det har med o göra att man blivit sårad så man "hetsäter" osv, det är skitsnack. du väljer själv hur du ska må när du exempelvis blivit sårad. visst kan du känna dig deppig osv, men ingen tvingar dig att trycka i dig 4 kg glass. och jag kan säga såhär, innan sommaren vägde jag 52-53 kg, vilket är ganska normalt då jag är 173 cm lång. kanske borde väga mer, men iaf. nu efter sommaren har jag gått upp till 57-58. och bara av att ställa mig på den där jävla vågen får jag ångest! 58 kg!!!! ångest ångest ångest.... degig känner man sig!
....
......
....
fyfan va dumt. hur kan man påstå att 58 kg är mkt om man är så pass lång som jag är. helt sjukt, det hela sitter ju inte i vikten, utan hur man ser ut.
men jag kan också säga att jag vill inte väga 58 kg, jag vill vara kvar vid 52. men jag har så fruktansvärt svårt att sluta äta godis, glass osv på vardagarna. jag har alltid kunna ätit och druckit vad jag ville, men se på fan. 21 år gammal o lite för mkt av det goda under sommaren satte kg i språng. och även om, som jag sa, 58 kg inte är mkt så har det faktiskt börjat synas. kan inte längre ha vissa jeans jag kunde ha för ett halvår sen. saker och ting sitter trångare över baken! hur kul är det?
jag blir förbannad när jag ser överviktiga på tv, visst, men jag förstår dom på ett sätt också. kanske inte om man väger 100 kg för mkt, men jag kan förstå att folk faktiskt går upp sjukt mkt i vikt pga dom är vana att i 20 år har kunnat äta hur mkt som helst och sedan helt plötsligt under en sommar gå upp 5-6 kg. varför tror ni själva att man ökar mest i vikt mellan 18-25, jo pga att man slutar växa (på längden)! det är OTROLIGT svårt att skippa allt jag brukar trycka i mig, och jag hatar att träna. dieter = nej tack!
så fy fan... hur gör man då ?
måste tvinga mig att spara mig till helgen, men då trycker jag nästan i mig det jag missat hela veckan på något vis. helt sjukt. jaja, jag SKA gå ner heter det och så tittar man på något "skinny-bitch-program" och bestämmer sig för att sätta igång redan nästa dag.... men med VAD?! vad ska man sätta igång med? sluta äta onödigheter och gå ut och springa.. USCH! har ni någon lösning som fungerar utan att man ska behöva sluta äta gott och inte träna så mkt ?

SKRIV! ;D


RSS 2.0