Inte roligt längre...

Oj, nu inser man snart att det är dags att ta den där förbannade studenten, så less på att alla tjatar hela tiden om vad som ska hända efter och innan och ja allt!
Och har även börjat inse att det kanske blir ett par IG också! Inte så jävla roligt..
Fick utskällning idag av min dramalärare, han tycker jag har en taskig inställning.. Men det SKITER jag fullständingt i.. har viktigare ämnen att fokusera på även om ett G skulle sitta fint!
Jag antar att det löser sig..
Skulle inte vara roligt med 4 IGn faktiskt.. =/ Jaja, livet går vidare ändå antar jag...
Bara det att.. Jag orkar inte plugga, jag skiter nästan i att jag har IG.. Helt absurt men ändå..
Tristess, försöker iaf ordna upp några av det kvarstående IG från 2an... Bara 2 kvar nu! Men får säkert 3 till sommaren! FYFAN!
Jaja, det löser sig väl på ett eller annat sätt antar jag!
(:


.. # 1 baby ..

.. you're my number one baby and you come to rock my world ..


image8


image6


<3

Karl-Michael Kristian Silfvenius

tusan också!

Måste bara skriva en sak jag kom på... Herregud vad man ser folk (damer) med fina kläder (oftast klänningar/tunikor) och sen undrar man såklart var alla dessa är köpta och såklart går man ju inte fram och frågar... Skulle känna mig dum även om jag vet att jag vågar.. Men herregud nu har jag spanat på Helenas blogg och faktiskt gått in på www.ellos.se och insett att GUUUD så mycket fint det finns där... Spana på! Massa och mycket billigt!!
Har ni andra tips på vart man kan köpa fina klänningar och lite smått och gott till sommaren skriv en kommentar så får jag kolla in stället du anser är bra, vem vet, vi kanske har samma smak!
:)


Wawa Wiwa! :)

Det här med blogg visade sig vara en ganska trevlig sak! :)
Man kan ju skriva en massa trevliga saker, tillexempelt att jag har solat lite grann och eftersom jag har lätt att få färg har jag blivit rätt brun :)
Sen så "firade" jag och min kära pojkvän Karl-Michael 2 månader igår, vore ju synd o säga att vi firade, snarare tvärtom haha båda var otroligt sega . Wawa Wiwa! ;D Tiden går så himla mycket fortare än vad man tror, kanske beror på att vi har jävligt kul ihop vi två, fast att tiden går fort är ju bara bra, med tanke på att jag har världens bästa pojkvän! :)

Ja vad mer, jag och en vän har blivit sams igen, känns otroligt bra faktiskt, har saknat det vi hade, men nu börjar vi om Älena! :) .. Och inte nog med det så funderar jag på om jag skulle smyga mig in och överraska både min pojkvän och henne på samma gång med tanke på att de går i samma skola! - Frans Schartau, slår två flugor i en smäll, rätt! :) Men det får bli senare minsann, för den 1a Juni är det studenten och mycket studier just nu! Faaast å andra sidan pluggar man ju ändå inte så mycket som man kanske borde ^^ ! Mliiiiiip!

Haha, sen var Jag, Paui, Karl-M & Rasmus ute i helgen på LeHome (samt 30 min på Valvet inne på The Bank, tristess).. Haha vi fick böta 200 kr för att vi "klottrat" på en bordsduk inne på ViPen (LeHomes), och duken som för övrigt kostade....? 20 kr på IKEA? Skulle ändå ha kastat efter nattens bravader! Ja, det fann jag väldigt komiskt.. ^^
Ironi på hög nivå där!

Jaha, sen har man köpt nya kläder och vilket jag egentligen inte alls hade råd med, och när jag står där med 200 kr kvar efter betalning av räkningar samt andra ting hittar jag ett par UTSÖKTA chanelörhängen som jag bara var tvungen att köpa (dock fake, men vem bryr sig när man ändå inte såg någon skillnad?) 130 kr kostade dom, tack för tipset Paui! :)

Ja sen vad kan man säga mer? Ingenting speciellt... JO! Jag och Karl-Michael gick i över tre timmar i stan idag, bara gick och gick och gick.. Mysigt men fasen vad ont jag hade i både fötter och ben... Träningsvärk imorgon? Återstår att se!

Nehe ne, nu skulle jag kanske överraska både mig själv och mamma med att börja med maten vore ju trevligt för en gångs skull..
Avslutar detta med att säga att ni får ha en trevlig vår och hoppas vädret håller i sig, haha! (synd bara att det snackas om minusgrader till tors-fre... då dör jag nog lite halvt!)

 image5         image4
                Jag & Älena! :)                                 Paui, Hjärtigullan & Jag :)

Tack och hej!

:)

Snart är det SOMMAR! :D

Ja fy fan va skönt, SOMMAR! :D Tror inte den har varit så efterlängtad som den är just i år!
Och alldeles snart är den här, solade idag, riktigt varmt och skönt!
Man blir så mycket gladare av varmt och fint väder.
Ska bli så skönt att hösten och vinterns hemska mörker försvinner!
Synd bara att alla problem man har/haft inte försvinner med det kalla vädret!
Men som sagt 2006 har verkligen visat vilka vänner man vill behålla! :)
Ni andra falska jävlar ^^ To hell with you all ! Isch.
2007 - NYA TIDER! Nya och gamla vänner! :) Underbart!


image6

SOMMAR 2006 plus 2007 - GOTLAND !

Tristess på hög nivå?

Herregud vad TRÖTT man är på allt skitsnack och att DU skulle vara den som förstörde min "sista" chans, var ändå det värsta.. Dig har jag känt hela mitt liv och så gör du en sådan grej.. Jag förstår verkligen inte. Varför hitta på någonting sådant?! Folk har påstått att jag vill förstöra, men vad gör du nu? Ärligt talat så orkar jag inte bry mig längre.. För mycket i huvudet just nu. Studenten, jobb, skolan, RIKTIGA vänner, pojkvän...<3 m.m... Synd bara att jag aldrig fick chansen att lära känna dig . . . . . . (du vet vem jag menar som vanligt).. Tycker du ska ta reda på sanningen lite närmare innan du bara bestämmer dig för att TRO på vem som helst pga att jag gjort ett misstag förut.. Skulle så gärna vilja berätta en sak för dig som kommer få dig att lita på MIG till 120 %, men nej, jag skulle inte kunna vara så elak emot honom även om han förtjänar det eftersom han fick DIG att inte lita på mig pga av hans (och till viss del mitt) misstag.. Ojojoj vad du skulle ÄNDRA uppfattning om det råkade komma ut.... Herregud... Nu börjar jag förstå varför han "varnar" dig för att vara med mig... Han är rädd. så rädd.
Men som sagt, nu vet JAG vilka jag kan lita på och vilka som funnits där hela tiden... Sen kan jag inte förstå hur du kan påstå att jag inte umgås med mina äldre vänner, självklart umgås jag med de vänner jag haft sen både dagis och grundskolan men med tanke på att jag går INTERNAT så blir det lite svårare att hålla kontakten lika bra. Plus att jag älskar nya människor! Så ta inte saker för givet bara för jag skaffar en större vänskapskrets!

Vill ändå ge lite credit Fredrik som funnits där i snart 5 år! Tack för att du ALLTID ställer upp...
Sen Robin som jag känt sen jag var 4! Sushi på lovet såklart! (:


image3
Vackraste Cecilia Lind!



Men ändå får Cecilia Lind jävligt mycket credit för att alltid tagit reda på sanningen innan du börjar "ogilla" folk pga av ja.. allt möjligt! och som alltid får mig att må bra även i de allra SÄMSTA stunderna. Tack hjärtat!


// Jennifer

RSS 2.0